Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğanşehir'de üreticinin sorunlarını dinledi

        (Fotoğraflı)

        Şükrü Sağlam

        MALATYA (İHA) - İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür vekili Zülküf Yıldırımoğlu, şube müdürleri ve teknik elemanlarıyla birlikte Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ile yaptığı toplantıda sorunları masaya yatırdı. İl Tarım Müdürü Vekili Zülküf Yıldırımoğlu İl tarım müdürlüğü şube müdürleri ve teknik personeli ile birlikte Doğanşehir Belediye başkanı Vahap Küçük'ün makamında ziyaret ederek, ilçedeki tarım ve hayvancılığın sorunları, bürokrasiden ve yerel yönetimlerle ilgili sorunları, öneri ve çözümleri konusunu görüştü. Toplantıya Doğanşehir İlçe Tarım ve hayvancılık Müdürü Şerif Çetintaş, Ziraat odası başkanı Abdurahman Doğan, Elma Birliği Başkanı İmam Tuncel, mahalle temsilcileri,ve belediye encümenleri de katıldı. İl Tarım Müdür Vekili Zülküf Yıldırımoğlu, "Yapacaklarımız, ilçedeki tarımla ilgili konuları değerli yerel yöneticiler, değerli çiftçilerimizin, sıkıntıları dinleyip ileriki günlerde bu çalışmaları, hedefe varacak çalışmalar yapmak üzere burada bulunuyoruz. İlçedeki STKları dinleyerek, konu uzmanı olan değerli arkadaşlarımızın burada sizlerden aldıkları bilgiler ışığında ilçe ve il müdürlüğümüzün çalışmaları hem proje, il bazında hem de ilçe bazında çalışmalar yürüterek çiftçi bazında üreticilere ulaşmak için çalışmalarımız sürecek. Bu güzelliklerin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. Doğanşehir Belediye başkanı Vahap Küçük yaptığı açıklamada il tarım müdürlüğünün çalışmalara gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra toplantıya katılan birlik başkanları sorunlarını aktardı. Ziraat odası başkanı Abdurrahman Doğan Doğanşehir de öncelikli sorun olarak sulama sularının yetersizliklerini dile getirerek konunun çözüme kavuşması, yayla yollarının yapılması gerektiğini dile getirdi. Doğanşehir Elma birliği başkanı İmam Tuncel ise Doğanşehir de elmanın para etmediğini Pazar sorunu olduğunu belirtti.

        Toplantıda sorunların görülerek çözüm bulunması için raporlar tutularak bir sonraki toplantıda geniş katılımlı olarak görüşmek için son verildi.

        (SD-Y)

        29.11.2016 14:13:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler