Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MATSO'da 'Günümüz Ticaretinde Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi'

        (Fotoğraflı)

        Arif Kaplan

        ANTALYA (İHA) - Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından düzenlenen 'Günümüz Ticaretinde Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi' eğitimi tamamlandı. MATSO binasında düzenlenen ve 2 gün süren eğitim, eğitmen Teyfik Rüştü Aydın tarafından verildi. Yoğun katılımın olduğu eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan tarafından verildi.

        "Üyelerimize yönelik eğitimler açmaya devam edeceğiz"

        MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yarımcısı Şükrü Arslan, kurum olarak üyelerin mevcut bilgilerini güncelleyerek daha donanımlı olmaları için 3 yılda yaklaşık 70 eğitim düzenlediklerini belirterek açtıkların eğitimlerin katılımcılara çok katkı sağladığını söyledi. Aralık ayı içerisinde üyelere yönelik 3 eğitim daha düzenleyeceklerini ifade eden Arslan, "Aralık ayı içerisinde Elektronik Ticaret, Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması ve İleri Satış Teknikleri Eğitimleri düzenliyoruz. Üyelerimizin vizyonlarına katkı sağlamak amacıyla açtığımız eğitimlerimizi 2017 yılında da açmaya devam edeceğiz" dedi.

        "Sosyal medya artık ticaretin olmazsa olmazlarındandır"

        Sosyal medyanın günümüzde her alanda olduğu gibi ticarette de önemine değinen Arslan, "Sosyal medya artık ticaretin olmazsa olmazlarındandır" dedi. Sosyal medyanın günümüzde en önemli iletişim araçlarından biri olduğuna işaret eden Arslan, "Ticarette firmalar müşteri ile iletişimlerini ya da tanıtımlarını sosyal medya kanalları aracılığıyla kuruyor hem de marka algılarını kuvvetlendiriyor. Biz de üyelerimizin günümüz şartlarına ayak uydurması ve sosyal medyayı etkin kullanmaları için bu tür eğitimleri açıyoruz" diye konuştu.

        (ak)

        29.11.2016 14:27:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler