Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yığılca Belediyesi ağır kış şartlarına hazır

        (Fotoğraflı)

        DÜZCE (İHA) - Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Yığılca Belediyesinin ağır şartlarına hazırlıklı olduğunu söyledi.

        Mevsim şartlarının en sert geçtiği zaman zaman 2 metreye ulaşan kar yağışıyla meşhur Yığılca ilçesinde Belediye her türlü şarta göre ekiplerini kurdu.

        Kış hazırlıkları ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit "Geçmiş yıllarda bilindiği üzere zor kış şartları yaşadık. Elhamdülillah vatandaşımıza bir sıkıntı yaşatmadık. Bu yılda farklı olarak hem yol açma konusunda hem de mağdur ve yoksul aileleri uzun kış şartlarında olumsuz etkilenmemesi bakımından yakacak yiyecek kısacası yaşamsal her türlü acil yardımında bulunacak ekiplerimizde hazır olacak. Yine aynı şekilde yollarımız 24 saat açık olmasına özen göstereceğiz. Bütün hazırlıklarımızı buna göre 3 adet iş makinesi 1 adet greyder 3 adet tuzlama aracı 1 adet ambulans 2 adet sosyal araç olmak üzere bütün ekiplerimizde buna göre ayarlandı. Sokak hayvanları ile yaban hayvanlarının da yanında olmaya devam edeceğiz'' dedi.

        (AY)

        29.11.2016 14:31:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler