Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muay Thai milli takımına çağrılan sporculardan Karakaya ve Geyikoğlu'na ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Arif Kaplan

        ANTALYA (İHA) - Türkiye Muay Thai Federasyonu'nun ev sahipliğinde 40 ülkenin katılımıyla 14-18 Aralık tarihleri arasında Antalya Sera Otel'de düzenlenecek olan Avrupa Muay Thai Şampiyonasında Manavgat'tan iki sporcu milli formayı giyecek. Manavgat Avşar Spor Kulübü Sporcularından Ferhat Konukçu 67 kiloda genç erkeklerde, Atiye Yüksel ise 60 kiloda büyük bayanlar kategorisinde şampiyonada mücadele edecek.

        Sporcular, antrenörleri Yasin Avşar ile birlikte İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Karakaya ve Manavgat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu'nu ziyaret ettiler. Desteklerinden dolayı müdürlere teşekkür eden sporcular, şampiyonadan dereceyle dönmeyi hedeflediklerini belirttiler.

        Muay Thai Antalya İl Temsilcisi ve milli takımlar antrenörü Yasin Avşar'da, Dünya Muay Tahi Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada, sporcuların ülkemizi ve Manavgat'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Karakaya ve Manavgat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu'da sporculara şampiyonada başarılar diledi.

        (ak)

        29.11.2016 14:45:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler