Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de sel nöbeti

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) -kKörfez bölgesinde etkili olan yağmur ile birlikte özel bir ekip kuran Burhaniye Belediyesi, tüm ilçe genelinde etkin bir şekilde çalışma sergiledi. Ekiplerin çalışmaları neticesinde merkez ve kırsal mahallelerde yaşanan olumsuzluklar en aza indirildi.

        Körfezde etkili olan ve adeta bir afat görüntüsü yaşanmasına sebep olan yağmurdan dolayı birçok yer yağmur sularından olumsuz şekilde etkilendi. Burhaniye Belediyesi ekiplerinin anında müdahalesi ile suların daha büyük bir sıkıntıya neden olmasının önüne geçildi. Belediye de, zabıta, park bahçe, temizlik, sağlık ve fen işleri müdürlüklerine bağlı ekipler geceyi alarm durumunda geçirdi. Sıkıntı olan yerlerde acil önlem aldı. Ekipler, yağmur sularının bertarafı için çalışırken gelen şikayet ve yardım isteklerine de anında cevap verildi. Özellikle menfezlerin, derelerin ve mazgalların temizliğine dikkat edilerek, yağmur sularının getirdiği pisliklerin giderleri tıkamaması için temizliklerini sürekli olarak yapan Burhaniye Belediyesi ekipleri, yağmur sularının biriktiği yerlerde de suların tahliyesini sağlayarak büyük olumsuzlukların önüne geçti. Tüm gece nöbette olan ekipler yağmur sularının tahliyesi için çalışırken herhangi bir olumsuzluğa karşı da hazır bekledi.

        (FT-BT)

        29.11.2016 15:05:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler