Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güngören zabıta personeline eğitim

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Güngören Belediyesinde görev yapan Zabıta personeline eğitim verildi.

        Güngören Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından verilen hizmet içi eğitimler tamamlandı. Bu kapsamda Güngören Belediyesinde görev yapan Zabıta Personeline verilen 'zabıta yetki, görev ve sorumlulukları, protokol ve görgü kuralları, geleneğimizde zabıta teşkilatının misyonu, iletişim ve öfke kontrolü eğitimleri' ile vatandaşlarla yoğun temas halinde olan Zabıta Müdürlüğü personelinin daha bilinçli davranabilmeleri sağlanacak.

        Zabıta personelinin moral ve motivasyonunu yükseltecek, diksiyonlarını kontrol ederek kendilerini doğru ifade edebilmelerini ve öfkelerini yönetebilmelerini sağlayacak eğitim ile Güngören Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün halka verdiği hizmetin yükselmesi hedefleniyor. Gruplar halinde verilen eğitimlere Zabıta Müdürlüğünün tüm personeli katılırken; eğitimlerin, personelin iş hayatlarına olduğu gibi özel hayatlarına da fayda sağlayacağı belirtildi.

        2 grup halinde, 24 Ekim-2 Kasım ve 9 Kasım-18 Kasım tarihli olmak üzere toplamda 32 saat olarak gerçekleştirilen eğitime katılan zabıta personeline Güngören Belediyesi Başkan Yardımcısı Ensar Özcan, İnsan Kaynakları Müdürü Meliha Sarıkovanlık ve Zabıta Müdürü Asım Öztürk tarafından sertifika verildi.

        Zabıta personelleri, eğitimlerin oldukça verimli geçtiğini, eğitimler doğrultusunda kendilerini iş hayatında ve özel hayatlarında dahi geliştirdiklerini ve eğitimlerden memnun olduklarını belirtti.

        (HB-MK-Y)

        29.11.2016 15:13:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler