Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜRSAB Adana BYK'da başkanlığa yeniden Şirin seçildi

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'ne (TÜRSAB) bağlı Adana Bölgesel Yürütme Kurulu'nun (BYK) yapılan genel kurulunda başkanlığa yeniden Murat Şirin seçildi.

        TÜRSAB Adana BYK'nın Kayalıbağ Mahallesi'ndeki merkezinde yapılan genel kurula TÜRSAB Yönetim Kurulu üyeleri Davut Günaydın ile Numan Olcar da katıldı. Yoğun katılımın olduğu seçimlerde başkanlığa Murat Şirin ile Yusuf Evren aday oldu. Yapılan seçimler sonunda Murat Şirin, 86 oyla yeniden başkan seçilirken, Yusuf Evren'e ise 35 oy çıktı.

        Murat Şirin, seçimlerden sonra yaptığı kısa teşekkür konuşmasında, Çukurova'yı turist alan bir bölge haline getirmek için başlattıkları çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirterek, "Yapacağımız bu çalışmalarda yine acentalarımızla birlikte hareket edeceğiz. Bana ve ekibime verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Adana'da turizmin gelişimi için hep birlikte el ele çalışacağız" dedi.

        Murat Şirin, başkanlığındaki Adana BYK şu isimlerden oluştu:

        "Onur Kaan Şire, Şule Dağlıoğlu Acil, Şule Tıraş, İsmail Dağ, Ali Mullaoğlu, Özlem Kökbaş, Mustafa Ayter ve Latife Doğan."

        (ELF-Y)

        29.11.2016 15:19:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler