Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çetin yöre dernekleriyle buluştu

        - Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin:

        - "Şimdi daha fazla kenetlenmeliyiz"

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana'daki 39 yöre derneği ile kahvaltıda bir araya geldi.

        Başkan Çetin, Çukurova Belediyesi tarafından ilki düzenlenen 'Yöresel Dernekler ve Vakıflar Şöleni'nin muhteşem bir ortamda gerçekleştiğini ifade ederek, bu birlikteliğin amacına ulaştığını görmenin ve bu duyguyu yaşamanın mutluluğu içinde olduğunu söyledi.

        Yöresel derneklerle daha sık bir araya geleceğini belirten Çetin, "Göreve geldiğimiz günden bu yana, yöre derneklerine ve temsilcilerine büyük önem veriyoruz. Adana'mız, bu cennet memleketimiz mozaikler şehri. Sizler, Türkiye'nin bir kesimini temsil ediyorsunuz ama ortak bir buluşma noktamız var, o da Adana. Adana sevdası, benim yüreğimde nasıl yer kaplıyorsa, eminim sizler için de öyle. Bu cennet memlekette herkes, barış ve kardeşlik içerisinde yaşayabiliyor. Çukurova Belediyesi olarak, biz de bunu sağlamaya katkı sunmaya çalışıyoruz" dedi.

        Önümüzdeki Mayıs ayında 'Yöresel Dernekler ve Vakıflar Şenliği'nin ikincisinin düzenleneceğini belirten Çetin, şöyle devam etti:

        "Ülkenin geçtiği bu zor günlerde birlik ve beraberlik duygularına daha çok ihtiyacımız var. Ben gurur duyarak Adana'da yöre derneklerimizin el ele omuz omuza olduğumu söylüyorum. Şimdi daha çok birbirimize sarılmamız ve kenetlenmemiz gerek. Çukurova Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapacağımızın sözünü veriyorum. Dostluğumuz, birliğimiz daim olsun."

        (ELF-Y)

        29.11.2016 15:31:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler