Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli Belediyesi, sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi asfalt ekibi, mahallerdeki sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli'nin her köşesinin Erdemli Belediyesi'nin asfalt hizmetleriyle örüldüğünü ifade ederek, ekiplerin Erdemli'nin Merkez, Türbe, Alata ve Barbaros mahallelerinden sonra şimdi de Yüksek ve Adnan Menderes mahallelerinde çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Kış girmeden plan dahilindeki tüm yolları asfaltlayacaklarını belirten Tollu, "Şu an Erdemli Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda büyük bir atağa kalkmış bulunuyoruz. Bütün mahallelerimizi sıcak asfaltla tanıştırdık. Bu konuda son derece ciddi çalışıyoruz. Erdemli sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere sıcak asfalt hizmetini götüreceğiz. Erdemli'nin yayla mahallelerinde asfaltlanmamış yol ve sokak bırakmayacağız. Belediye olarak ilçemizin tüm yol ve asfalt ihtiyaçlarını tespit ederek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Vatandaşımız bu hizmetleri sonuna kadar hak ediyor, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        Erdemli'nin ferah, yaşanabilir ve gözde bir turizm ilçesi olması için kaliteli hizmetler ürettiklerinin altını çizen Tollu, Erdemli'yi başta yol olmak üzere her alanda geliştirerek bu hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

        (KRY-Y)

        29.11.2016 16:22:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler