Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu'da yolcu otobüsünde uyuşturucu ele geçirildi

        Sedat Ağacıkoğlu

        KASTAMONU (İHA) - Ankara'dan Kastamonu'nun Tosya ilçesine giden bir otobüste yapılan aramada bir yolcunun üzerinde eroin ve esrar yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Tosya ilçesine gitmekte olan yolcu otobüsünü durduran Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, otobüste yaptıkları aramada yolcu olarak bulunan T.Y.'nin üzerinde 0.595 gram eroin ile 2.45 gram esrar maddesi ele geçirildi. Polis ekipleri, T.Y.'yi "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçlarından işlem yapıldı. Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda polis ekipleri, T.Y.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından T.Y., sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        (Vİ-AŞ-Y)

        29.11.2016 16:26:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler