Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP heyeti DTB'yi ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla kente gelen CHP heyeti, Diyarbakır Ticaret Borsası'nı (DTB) ziyaret etti.

        CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığında Diyarbakır'a gelen ve aralarında CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ile Ankara Milletvekili Necati Yılmaz'ın da bulunduğu heyet, DTB'yi ziyaret etti. Heyet, DTB Başkan Yardımcıları Ramazan Özkılıç, Şeyhmus Ayhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boylu tarafından karşılandı.

        Ziyarette konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, kent için özel bir çalışma yürüttüklerini belirterek, Diyarbakır'ın sorunlarını TBMM'de gündeme getirmeye çalışacaklarını ve yaşanan sorunlara çözüm üreteceklerini söyledi.

        DTB Başkan Yardımcısı Ramazan Özkılıç ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, CHP'nin sorunların çözümünde önemli rol üstlendiğini kaydetti.

        Görüşmenin ardından heyete, DTB tarafından üç dilde hazırlanan "Sırlar ve Surlar Şehri Diyarbakır" adlı tanıtım kataloğu hediye edildi.

        (İHA-MP-Y)

        29.11.2016 17:05:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler