Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trafik bilgi yarışması düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından trafik konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla, Trafik Bilgi Yarışması düzenlendi.

        'Bilinçli Toplum Güvenli Gelecek' projesi kapsamında düzenlenen ve Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonunda gerçekleştirilen trafik bilgi yarışmasında okullar birbirleri ile kıyasıya yarıştı. Düzenlenen yarışmaya Yeşilyurt ilçesinde bulunan Şehit Fuat Bozkurt Ortaokulu, Abdulkadir Eriş Ortaokulu ve Yeşiltepe İmam Hatip Ortaokulu ile Battalgazi İlçesinde bulunan Türkiyem Ortaokulu, Sadiye Lütfi Evliyaoğlu Ortaokulu ve 100.Yıl İmam Hatip Ortaokulu yarışmacı olarak katıldı. Oldukça çekişmeli geçen yarışma sonunda birinciliği Yeşiltepe İmam Hatip Ortaokulu alırken Abdulkadir Eriş Ortaokulu ikinci Sadiye Lütfi Evliyaoğlu Ortaokulu ise üçüncü oldu.Yarışmaya katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken yarışmaya izleyici olarak katılan öğrencilere de ikramlarda bulunuldu.

        Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin Aralık ayında düzenlenecek ÇOGEP projesi kapanış töreninde verileceği belirtildi.

        (ZIG-SD-Y)

        29.11.2016 18:44:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler