Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Keçiören'de pazar yerleri artık daha güvenli

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Keçiören Belediyesi zabıta ekipleri, semt pazarlarına kurduğu kamera sistemi ile anlık izlemenin yanı sıra 24 saat kayıt da yapıyor. .

        Keçiören Belediyesi, kapalı pazar yerlerinde uyguladığı kameralı izleme ve kayıt sistemini en kısa süre içerisinde tüm pazar yerlerinde hayata geçirmeyi planlıyor. Monitör başındaki zabıta memuru tarafından takip edilen pazar yerinde herhangi bir olumsuz durum meydana geldiğinde orada bulunan yaya ekip hemen olay yerine sevk ediliyor ve olumsuzluk büyümeden müdahale ediliyor.

        Pazar esnafının kurallara uyup uymadığının kontrolünün yanı sıra hırsızlık, yankesicilik gibi olumsuzlukların engellenmesi için bu uygulamayı başlattıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Vatandaşlarımızın huzurlu, güvenli ve sağlıklı alışveriş yapmaları bizim için çok önemlidir. Kamera sistemi sayesinde pazar yerlerimiz daha da güvenli hale geldi. Başlattığımız ve en kısada sürede tüm pazar yerlerimizde de hayata geçirmeyi planladığımız uygulamamız ile Keçiörenliler huzur içerisinde pazar alışverişlerini yapabilecekler" diye konuştu.

        (SLCK-CC-Y)

        30.11.2016 10:38:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler