Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersintime, 3. yılını kutladı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin'de haftalık olarak yayınlanan yerel gazete Mersintime, 3. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

        Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinliğe İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, İl Sağlık Müdürü Aytekin Kemik, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, Türkiye Serbest Bölge Kullanıcıları Platformu Başkanı Ekrem Sağlam, MESİAD Başkanı Mehmet Deniz, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, Mersin Gazeteciler Cemıyeti Başkanı Ahmet Ünal ile çok sayıda siyasi, bürokrat ve gazete okuru katıldı.

        Etkinlikte konuşan Mersintime Gazetesi İmtiyaz Sahibi Aytur Gezer, 15 Temmuz darbe girişimine değinerek Vali Özdemir Çakacak'a, dik duruşundan ve bu olayın bir tek kimsenin bile burnu kanamadan atlatılmasından dolayı teşekkür etti. Mersintime'nin, cennet vatanın ve aziz milletin birliğine ve beraberliğine kast eden hainlere karşı yeni kapıda oluşan milli ruhun Mersin'de yasayan vatandaşların ruhunda vücut bulmasına vesile olmayı amaçlayan ve bu yönde çok önemli bir mesafe kateden gazetecilik ötesi birleştirici bir ruhun adı olduğunu belirten Gezer, "İşte bugün burada Mersin'in dinamiklerine ait her kesimden kişi, kuruluş ve sivil toplum örgütleri Mersin ortak paydasında, Mersintime aracılığı ile buradalar. Mersintime olarak ben ve işin mutfağındaki arkadaşlarımız, yönetimindeki arkadaşlarımız ve yazar kadromuzla, sizlerden aldığımız güç ile ilkelerimizden taviz vermeden aynı ruhla yayın hayatımıza devam edeceğimizi belirtir, yıl dönümümüzde bize iştirak eden herkese teşekkürlerimi sunarım" dedi.

        Ödül töreni ile devam eden etkinlik, 3. yıl pastasının kesilmesiyle son buldu.

        (HSK-Y)

        30.11.2016 11:45:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler