Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe'de üst yapı çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi ilçe genelindeki üst yapı çalışmalarına hız verdi.

        Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfalt ekipleri, Balaban mahallesinde Arslan caddesi, Cevizlik Evleri, Kadı Mezarı Yolu, Cevizlik, Bağcılar, Çakıroğlu ve Harmanlık sokaklarında hummalı bir çalışma yürütüyor. Üst yapı iyileştirmeleri kapsamında ekipler; 780 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde Arslan caddesi, 460 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde cevizlik Evleri sokak, 950 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde Kadı Mezarı Yolu sokak, 800 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde Cevizlik sokak, 200 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde Bağcılar sokak, 250 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde Çakıroğlu sokak ve 200 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde Harmanlık sokak yollarına 5 bin 500 ton asfalt sererek yolları tamamladı.

        Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Alt yapı çalışması tamamlanan güzergahların üst yapı iyileştirmelerini Kartepe Belediyesi ekiplerimiz gerçekleştiriyor. Balaban Mahallemizdeki Yollarımızı kış başlamadan bitirme hedefindeydik. Çok şükür bu bölümü tamamlandı. İhtiyaçların önceliğine göre ve havaların elverdiği ölçüde asfalt ekiplerimiz ilçe genelindeki yolları asfaltlayarak şık ve güvenli hale getirmeye devam edecekler" dedi.

        (İG-GY-Y)

        30.11.2016 11:53:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler