Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli Belediyesi'nden engelli aracı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Erdemli Belediyesi tarafından, engelli vatandaşların hizmetinde kullanılmak üzere alınan engelli aracı hizmete başladı.

        Erdemli Belediyesi engelliler için tasarlanmış yeni bir araç alarak ilçede yaşayan engellilerin hizmetine sundu. Aracın engeliler için özel yaptırıldığını kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hizmet noktasında son derece hassas olduklarını söyledi. "Allah hiç kimseyi bu araca muhtaç etmesin" diyen Tollu, toplumun her kesimine eşit ve kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını söyledi. Engelli aracının hizmete başlamasıyla engelli vatandaşların hayatının kolaylaşacağına dikkat çeken Tollu, "7 gün 24 saat çalışarak engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttıracağız. Bu araçla engelli vatandaşlarımız alışverişten tutun gezme ihtiyacına kadar tüm günlük ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Hastaneye gitmeleri gerektiğinde bu araçla evlerinden alınıp, tedavi sonrasında da sağ salim evlerine ulaştırılacaktır. Erdemli Belediyesi ailesi olarak toplumun her kesiminin huzuru ve rahatı için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Bu yeni engelli aracımız da Erdemlimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        Erdemli Belediyesi olarak yaptıkları her türlü hizmette engelli vatandaşları asla ihmal etmediklerini, onları düşünerek uygulamalar yaptıklarını ve özellikle yeni düzenledikleri sahil bandı uygulamasında bunun çok net göz önüne serildiğini söyleyen Tollu, 3 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da Kültür Merkezinde düzenlenecek Dünya Engelliler Günü Özel Programına da tüm vatandaşları davet etti.

        (HSK-Y)

        30.11.2016 13:23:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler