Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Eşkinat, "Yangını öğrendiğimde boğazım düğümlendi"

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Adana'nın Aladağ ilçesinde 12 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili yaptığı açıklamada, "Yangını öğrendiğimde boğazım düğümlendi" dedi.

        Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Adana'nın Aladağ ilçesinde öğrenci yurdunda 12 kişinin hayatını kaybettiği ve 24 kişinin de yaralandığı yangınla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak, hayatını kaybeden öğrencilerin acılı ailelerine başsağlığı diledi.

        "Boğazım düğümlendi"

        Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat açıklamasının devamında, bunun çok kötü bir durum olduğunu ifade ederek, "Adana'da öğrenci yurdunda çıkan yangını öğrendiğimde boğazım düğümlendi. Bu nasıl bir acı. Yüreğimiz yandı. Hayatını kaybeden öğrencilerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine de sabırlar diliyorum" diye paylaşımda bulundu.

        (HLD-MEF-Y)

        30.11.2016 14:01:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler