Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kültür ve Turizm İl Müdürü Almaz'dan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne ziyaret

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz ve Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ahmet Ruşen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdür Vekili İlbaş'a yeni görevinde başarılar diledi.

        Almaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yürüteceklerini belirterek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün önemli çalışma alanları olduğunu söyledi.

        Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi veren Almaz, '' Karga Pazarı Şehitliği ile ilgili projemizi tamamladık. Karga Pazarı'nda Türk Rus anıtı açılacak. Mayısta projeye başlayacağız. Ağustos ayında bitirmeyi planlıyoruz. Bir diğer önemli projemiz ise Erzurum Kongre binasının yeniden dizayn edilmesi. Kongre binasının ses, ışık ve yalıtımı konusunda çalışmalar yapacağız. Daha önce kongre binasında bulunan 76 tabloyu yeniden kongre binasına kazandıracağız. Erzurum açısından önemli bir yere sahip olan kongre binası yeni bir vizyona kavuşacak. Çalışmalarımızda kurumlar arası koordinasyona önem veriyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yürüteceğiz. Erzurum'u tanıyan yöneticilerle çalışmak kent açısından büyük önem taşımaktadır' 'dedi.

        İlbaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kültür kavramının önemli bir kavram olduğunu ifade etti.

        Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünün kentin tarihi, kültürel ve turizm alandaki çalışmalarına yön verdiğini belirten İlbaş, kurumla ortak çalışmalar yapmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

        (ERZ-AT-Y)

        30.11.2016 14:26:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler