Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YÖK, Uşak Üniversiteli öğrencilere başarı belgesini verdi

        (Fotoğraflı)

        Ertunç Öztürk

        UŞAK (İHA) - YÖK tarafından gönderilen başarı belgeleri Uşak Üniversitesi'nde fakültelerine 1. sıradan yerleşen öğrencilere verildi.

        Uşak Üniversitesi Rektörü Sait Çelik, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından 2016 yılı ÖSYM sınavında aldıkları puanla Uşak Üniversitesi fakültelerine birinci sıradan yerleşen öğrencilere gönderilen başarı belgelerini takdim etti.

        Uşak Üniversitesi Kütüphanesi Senato Toplantı Odasında gerçekleşen YÖK Başarı Belgeleri takdimine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Prof. Dr. Osman Nafiz Kaya ile Prof. Dr. Cengiz Soykan, üniversite senatosu üyeleri ve fakültelerine birinci sıradan yerleşen öğrenciler katıldı.

        Rektör Çelik, fakültelerine birinci sıradan yerleşen öğrencileri tebrik ederek öğrencileri motive etmeye yönelik olarak YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından gönderilen başarı belgelerini verdi. Uşak Üniversitesi'nin öğrenci merkezli bir üniversite olduğuna dikkat çeken Rektör Çelik "Artık Uşak Üniversitesi Ailesi üyesisiniz. Tüm Uşak Üniversitesi personeli (hocasından idari personeline kadar) sizlerin en iyi şartlarda bir üniversite yaşamı geçirmeniz için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Fiziki yapılanmamız ve akademik yapılanmamız başta siz öğrencilerimiz olmak üzere tüm Uşak Üniversitesi Ailesi fertleri içindir. Tüm öğrencilerimize üniversite yaşamlarında başarılar diliyorum."dedi.

        (EÖ-MB-Y)

        30.11.2016 14:53:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler