Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak'ta 4 FETÖ/PDY şüphelisi tutuklandı

        (Fotoğraflı)

        Ertunç Öztürk

        UŞAK (İHA) - Uşak süren FETÖ/PDY soruşturmada kapsamında geçen hafta gözaltına alınarak dün adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

        15 Temmuz darbe girişiminin ardından Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca 'Fethullahcı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması"na yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında, geçen hafta içinde Siber Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından gözaltına alınarak dün adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 6'sı hakkında karar verildi.

        FETÖ/PDY terör örgütü için sosyal medya paylaşım siteleri üzerinden algı operasyonu yaparak halk içerisinden örgüte eleman toplama faaliyetleri içerisine girdiği iddia edilen ve dün adliyeye sevk edilen esnaf Emin A., işçi Ramazan K., öğretmenler Oğuzhan Y. ve Mustafa K. isimli 4 şüpheli tutuklandı. M.K. isimli işçinin işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken, basketbol antrenörü M.M.Ö. ve öğretmen İ.E. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

        (EÖ-MB-Y)

        30.11.2016 15:20:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler