Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahta Fen Lisesinde kitap dağıtımı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanmaya başlanan "Ortaöğretimde kaliteyi artırma projesi" kapsamında Kahta Fen Lisesi öğrencilerine kitap dağıtıldı.

        Düzenlenen kitap dağıtım törenine Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Kahta Fen Lisesi Okul Müdürü Ali Olt, Kahta Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Suphi Yılancı ve öğrenciler katıldı. Okul Aile Birliği tarafından alınan kitaplar sınıflarda öğrencilere tek tek teslim edildi. Kitap dağıtımı esnasında öğrencilere hitaben konuşan İbrahim Halil Tünçmen, gençliğe ve okumaya dikkat çekti. Müdür Tünçmen, "Gençler, sizler okudukça dünyamız zenginleşecek ve güzelleşecektir. Biliyorum bizler, sizlere savaşların olmadığı güzel bir dünya bırakamadık. İnşallah sizler kitap okuyarak kendinizden sonrakilere daha güzel bir dünya bırakacaksınız. Bildiğiniz gibi kitap okursanız yarın gireceğiniz sınavlarda daha çok başarılı olacaksınız. Ayrıca gelişi güzel değil de planlı bir şekilde kitap okuyup bunu bir alışkanlık haline getirmelisiniz. Ancak o şekilde faydalı olur. Yine okuduğunuz kitaplarla ilgili derste öğretmenlerinizle ve arkadaşlarınızla birlikte mutlaka değerlendirmeler yapınız" dedi.

        Kitap okumayı çok sevdiğini belirten Kahta Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencilerinden Serap Alpaydın, "Kitap okumayı çok seviyorum. Kitapların okul idaremiz tarafından bize dağıtılması çok hoşuma gitti. Amacım şimdi bana verilen bu kitabı bitirip ve hemen diğer kitapları okumak. İnşallah okulumuzun bize aldığı on iki kitabı da okurum" şeklinde duygularını ifade etti.

        (CK-SD-Y)

        30.11.2016 15:43:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler