Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serik'te şiddetli yağmur ahırı yıktı

        (Fotoğraflı)

        Sedat Temel

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Serik İlçesinde dün gece meydana gelen sağanak yağış sebebiyle yıkılan ahırda bir hayvan telef oldu.

        Alınan bilgiye göre Serik ilçesi Deniztepesi Mahallesi Akbaş Yolu üzerinde şiddetli yağış sebebiyle İbiş Demir'e ait ahırın bir bölümü çökerken, o sırada ahırda bulunan bir küçükbaş hayvan telef oldu.

        Deniztepesi Mahallesi Muhtarı İbrahim Ersöz, dün meydana gelen sağanak yağışın ardından dere yatağında kayalıklardan gelen sel sularının ahırı yıktığını söyledi. Dere yatağında biriken taş ve ağaç parçalarının herhangi bir olaya meydan vermemesi için ıslah edilmesini isteyen muhtar " Burada meydana gelen sel neticesinde turistik Zeytintaşı Mağarası ve Akbaş Göleti yolunu da tıkıyor. ulaşım kesiliyor" dedi.

        Serik Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı da olay yerinde inceleme yaptı. (ST)

        30.11.2016 16:10:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler