Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'ta kar yağışı

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş'ta etkili olan kar yağışı, kazaları da beraberinde getirdi.

        Kentte etkili olan kar yağışı yaşamı olumsuz etkilemeye başladı. Öğlen saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışının ardından kent beyaza bürünürken, ulaşımda da aksamalar yaşanmaya başladı.

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu Bölgesi için yoğun kar yağışı uyarısında bulundu. Meteorolojiden yapılan açıklamada, 1 Aralık Perşembe günü Doğu Anadolu Bölgesinde karla karışık yağmur ve kar şeklindeki yağışların görüleceği bildirildi. Açıklamada, "Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden, meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

        Kar yağışı kazaları beraberinde getirdi

        Hasköy ilçesinden il merkezine gelmekte olan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 49 F 0158 plakalı kamyonet ise, Muş-Bitlis karayolunun TOKİ mevkiinde yoğun kar yağışından dolayı direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole düştü. Ölen ve yaralananın olmadığı kazada, yan yatan araçta bulunan 2 kişi kendi imkanlarıyla araçtan çıktı.

        (NA-MSA-Y)

        30.11.2016 16:34:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler