Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmetlili üreticilere de zeytin fidanı dağıtıldı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Üreticilerin desteklenmesi ve tarımsal üretimin artması için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli'de 13 üreticiye bin 800 adet zeytin fidanı desteğinde bulundu. Zeytin fidanlarını alan üreticiler Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında Ahmetlili üreticilere zeytin fidanı dağıtımı yapıldı. Ahmetli İtfaiye Binası'nda gerçekleştirilen dağıtım törenine Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı, Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Nedim Zurnacı ve fidan desteğinde bulunulan üreticiler katıldı.

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından kırsal alanda üretimin arttırılması ve üreticilerin desteklenmesi amacıyla birçok projenin hayata geçirildiğini dile getiren Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı, "Üreticilerimizle zeytin fidanı dağıtımında bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. 13 üreticimize Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığımızın projesi kapsamında bin 800 adet zeytin fidanı dağıttık. Bereket, bolluk ve barışın sembolü olan zeytin, Ahmetli'nin topraklarında yeşerecek. Ahmetli'nin tarımına yapılan bu desteğin hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

        Zeytin fidanlarını teslim alan üreticiler de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ahmetli'de üreticilere yönelik olarak zeytin fidanı dağıtımı öncesinde yine Kasım ayı içerisinde ceviz fidanı dağıtımı gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra ana arı dağıtımları, damlama sulama projesi, hayvan sulama göletlerinin bakım ve temizliği çalışmaları yapılarak, üreticilere destekte bulunuldu.

        (SC-Y)

        30.11.2016 16:39:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler