Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kos'ta Kocadon sevgisi bitmiyor

        (Fotoğraflı)

        Eren Ayhan

        MUĞLA (İHA) - Kos (İstanköy) Müslümanları Kültür, Dayanışma ve Kardeşlik Derneği Başkanı Kadri Memiş, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

        Bodrum Yarımadası'na gelerek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret eden Kos (İstanköy) Müslümanları Kültür, Dayanışma ve Kardeşlik Derneği Başkanı Kadri Memiş, Kos Adası'nda yaşayan Türklerin sevgi ve selamlarını iletti. Memiş, sohbet havasında geçen ziyaret sırasında yaptığı açıklamada ise "Uzun yıllar geçmesine rağmen Bodrum'a göç eden Kocadon ailesi, Kos'ta hala çok seviliyor. Özel işlerim sebebiyle Bodrum'a geleceğimi duyan dostlarımız, bu vesileyle sizi ziyaret ederek selamlarını ve sevgilerini iletmemi istediler. Ayrıca sizi ve ailenizi misafir etmek için de Kos'a beklediklerini söylediler" dedi.

        Kos ve Bodrumlu Türklerin yıllar öncesine dayanan dostluklarının devam etmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Kocadon, "Eski ismi İstanköy olan Kos Adası doğumlu bir babanın evladı olarak babamın doğup büyüdüğü topraklardaki aile dostlarımızın sevgi ve selamlarını almak, beni çok mutlu etti. Kendim ve ailem adına ben de dernek başkanım Kadri Memiş vasıtasıyla tüm dostlarımıza sevgilerimi ve selamlarımı yolluyorum" şeklinde konuştu.

        (EA-MB-Y)

        30.11.2016 17:25:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler