Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversite öğrencilerine YÖK Başkanı Saraç'tan teşekkür belgesi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın gönderdiği teşekkür belgeleri, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencilerine takdim edildi.

        2016-2017 eğitim-öğretim yılında fakülteleri en yüksek puanla kazanan öğrencilere YÖK Başkanı Prof.Dr. Yekta Saraç'ın gönderdiği teşekkür belgeleri verildi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden Zeynep Kuşçu'ya, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden Yusuf Hakan Altıntaş'a, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü'nden Güray Korkut'a, Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden Fatma Kıyak'a, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü'nden Burcu Yıldız'a teşekkür belgelerini Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Taş takdim etti.

        Öte yandan öğrenciler YÖK destek bursu almaya hak kazandı.

        (CKT-CY-Y)

        30.11.2016 18:03:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler