Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü Küçük Kız Basketbol Takımı şampiyonluğa aday

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü Küçük Kız Basketbol Takımı, sezon açılırken yaptığı hazırlık maçlarında rakiplerine fark attı.

        Geçtiğimiz hafta Marmaraereğlisi Kapalı Spor Salonu'nda, Tekirdağ 50. Yıl Ortaokulu ile karşılaşan Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü Küçük Kız Basketbol takımı 43 -16 skorla maçı kazandı.

        Bu hafta Çorlu Sağlık Meslek Lisesi Salonu'nda, Çorlu Avrasya Küçük Kız Basketbol Takımı ile mücadele eden Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü Küçük Kız Basketbol takımı, 56-16 skorla sahada fırtına estirdi.

        Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü Başkanı Servet Ünal, hazırlık sezonu boyunca disiplinli bir şekilde idmanlara devam ettiklerini belirterek, 2016-2017 yılı sezonunda oldukça iddialı olduklarını dile getirdi. Ünal, Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın basketbol takımına her zaman maddi, manevi destek verdiğini ve bu desteklere layık olmaya çalışacaklarını da ifade etti.

        Küçük Kız Basketbol Takımı başarılı oyunları ile dikkat çekerek, sezonda şampiyonluğa aday olduğunu gösterdi.

        (YG-MEF-Y)

        01.12.2016 10:00:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler