Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Ahmet Hamdi Nayir: Şehirde ne varsa, köyde de o olacak

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, merkez ilçe mahalle ve köy muhtarlarıyla 'tanışma ve değerlendirme' toplantısı gerçekleştirdi.

        Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında, Kütahya İl Özel İdaresi Meclis Salonu'ndaki toplantıya Vali Yardımcısı Sedat Oktar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ile bazı daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

        Muhtarların kamunun ilk basamağı olduğunu belirten Vali Ahmet Hamdi Nayir, "Kamu ile halk arasındaki iletişimi sağlayacak görevliler muhtarlarımız" dedi.

        Kamu kurum ve kuruluşlarının muhtarlar ile işbirliği içerisinde çalışması gerektiğini aktaran Vali Nayir, "Dolayısıyla bizler yapmış olduğumuz işin gereklerini, ihtiyaçlarını, şikayetlerini birinci ağız olarak sizlerden duymak isteriz. Kamu hizmeti yürütülürken vatandaş memnuniyeti önemli. Bazı algılar da önemli. Dolayısıyla yapmış olduğumuz işlerin paylaşılması bakımından muhtarlarımızın önemli bir rolü var. Kamu kurum ve kuruluşları muhtarlarımızla işbirliği halinde çalışmalı. Sizleri bir ayna gibi görüp kendimizin oradan nasıl görüldüğünü buradan anlamaya çalışıyoruz. Bütün kamu görevlilerinin temel amacı; insanımıza götürülecek hizmeti kendi alanlarında en güzel, en hızlı şekilde götürebilmek. Varsa eksiğimiz bunu bilip telafi etme amacında ve gayretindeyiz" dedi.

        Köy muhtarlarına seslenen Vali Ahmet Hamdi Nayir, "Refah seviyesini birlikte yükselteceğiz" dedi.

        Vali Nayir, "Köy muhtarlarımızın içme suyu konusunda sorumlulukları var. İçme suyu depolarımızı daha iyi hale getirmeye, klorlama cihazlarını aktif tutmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımızdan da bu noktada ilgi bekliyoruz. Bizler, artık şehir ve köy farkını azaltmaya çalışıyoruz. Köye de asfalt yoldan gidelim, şebeke suyunu kullanalım, elektriğimiz, internetimiz olsun istiyoruz. Bu yüzden köy yerine bu kadar yeter diye düşünmüyoruz. Sizler de köyün çalışmalarında mutlaka bize destek olun. Eksikleri tamamlayarak refah seviyesini hep birlikte yükseltmiş olalım" ifadelerini kullandı.

        Vali Ahmet Hamdi Nayir toplantıların ayda bir kez olmak üzere 12 ay devam edeceğini söyledi. (EFE)

        01.12.2016 10:26:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler