Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakale'nin kırsal mahallelerinde kış mesaisi

        - Yağışlı havalarda sıkıntı yaşatan bozuk yollar yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediyesi, kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Nimet, Budaklı, Çoğalan ve Yağmuralan mahallelerinin ulaşımını sağlayan ana yolda bir buçuk kilometrelik stabilize yol yapım çalışmasını tamamladı. Ekipler, Bakacak mahallesinde ise sokak içi yol dolgu çalışmalarına devam ediyor.

        Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, kış mevsimimin gelmesiyle bozuk yollardan dolayı sıkıntı yaşayan mahallelere yoğunlaştıklarını söyledi. Dört ayrı mahalleyi birbirine bağlayan yolda başlattıkları çalışmaları tamamladıklarını ve yolu hizmete sunduklarını ifade eden Ayhan, "Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

        Çalışmaların şu anda Bakacak Mahallesinde sürdüğünü belirten Ayhan, "Ekiplerimiz, buradaki çalışmalar tamamlandıktan sonra hizmet bekleyen diğer mahallelere geçecek. Çalışmalarımız, Akçakale sınırları içerisinde yolu bozuk mahalle kalmayana dek sürecek" diye konuştu.

        Bakacak mahallesi sakinlerinden İbrahim Karakaş ise, mahalle sakinleri olarak yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Karakaş, "Daha önce yollarımız çok kötüydü. Yazın tozdan, kışın çamurdan geçilmiyordu. Yarım metrelik, bir metrelik çukurlar vardı. Belediyemize müracaatta bulunduk. Gelip hemen çalışmalara başladılar, başta Akçakale Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

        (Şİ-AOA-Y)

        01.12.2016 10:27:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler