Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler doyasıya eğlenip stres attı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - TED İzmir Kolejinin tüm öğretmen ve çalışanları, Öğretmenler Günü için düzenlenen yemek ve eğlencede bir araya geldi.

        TED İzmir Kolejinin tüm öğretmen ve çalışanları, Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte buluştu. Bir restoranda düzenlenen özel etkinliğe, kolejin ana sınıfları, okulun ilkokul, ortaokul ve lisesinin tüm öğretmenleri ile çalışanlar katıldı. Gece boyunca süren organizasyonda öğretmen ve çalışanlar, doyasıya eğlenerek söylenen şarkılara eşlik etti. Gecede, kolejin ilkokul ortaokul müdürü Özlen Eker ve lise müdürü İrfan Urhan, tüm öğretmenleri tek tek kutlayıp teşekkür etti. TED İzmir Koleji Kurucu Temsilcisi Bahar Bircan Avcılar da, kolejin öğretmen ve çalışanlarını bir arada görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

        (HG-Y)

        01.12.2016 10:46:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler