Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehirli şairler ve ozanlar stres attılar

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehirli şairler ve ozanlar; Odunpazarı'ndaki bir kafede toplanarak düzenledikleri etkinlikte şiirler okuyarak ve türküler söyleyerek stres attılar, gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirdiler.

        Sunuculuğunu, şair Mevlüt Özden'in yaptığı şiir ve türkü etkinliğinde, 23 şair kendi yazdıkları serbest şiirleri okudular. Ozanlardan Durşen Mert (Aşık Nurşah), Metin Özer ve Behçet Sönmez sazları ile birlikte serbest türküler söylediler. Şair Mevlüt Özden düzenledikleri şiir ve türkü etkinliğinde yaptığı açıklamada, ''Bir yılın yorgunluğunu atmak için ve kış mevsimi gelmeden şair ve ozan arkadaşlarımızla bir kafede serbest şiir ve türkü etkinliği düzenledik. Şairlerimiz içinden geldiği gibi serbest şiirlerini okudular, ozanlarımız da sazları eşliğinde serbest türküler söylediler ve gönüllerince eğlenerek stres attılar. Bir yılın yorgunluğunu şiir ve türkü etkinliğinde atarak, yeni döneme dinlenmiş olarak girdiler'' dedi.

        (İHA-MET-Y)

        01.12.2016 10:59:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler