Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'te yarım metreye kar yağdı

        - 67 Köy yolu ulaşıma kapandı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Vahit Olcay

        Kamera : Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'te dün başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken şehir merkezine yarım metreye yakın kar yağdı.

        Bitlis genelinde 67 köy yolunu kapatan kar yağışının Salı gününe kadar devam edeceği bildirildi. Kar ve sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü Bitlis-Tatvan karayolu Rahva mevkisinde trafik kontrollü olarak sağlandı. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Yücel İlarslan, il genelinde 67 köy yolunun kapalı olduğunu belirterek ekiplerin bu yolları kısa zamanda ulaşıma açacaklarını belirtti.

        Bitlis Meteoroloji yetkilileri ise kar yağışının zaman zaman sağanakla birlikte hafta Salı gününe kadar devam edeceğini bildirdiler.

        Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise özellikle Bitlis-Tatvan karayolunda sis dolayısıyla sürücülerin dikkatli ve zincirsiz yol çıkmamaları hussunda uyarılarda bulundular.

        (VO-ŞAK-Y)

        01.12.2016 11:14:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler