Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sel mağduru esnafa müjdeli haber

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Melih Çakırca, ilçede vergi borcu olan esnaf ve sanatkarlara müjdeli haber verdi.

        Başkan Çakırca, yoğun yağış ilçemizdeki esnafa maddi zarara yol açmıştır. Esnaf ve Sanatkarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Yaşanan bu sıkıntıyı Esnaf ve Sanatkarlar Odamızca yakından takip edildiğinin de bilinmesini istiyoruz" dedi.

        Ayvalık'ta yaşanılan sel felaketi sonrasında, ilçedeki esnaf ve sanatkarların sorunları ve çözümleri konusunda ilgili kurumlarla görüşmelerde bulunduklarını ifade eden Melih Çakırca, "İlçemizdeki sel felaketinden etkilenen esnaflarımızın yapılandırmanın son günü olması sebebiyle vergi ve SGK taksitlerini yatıramayan esnafımız varsa, bu sebeple yapılandırmalarının ilk taksitlerinin 3 ay ertelenmesi esnaf ve sanatkarımızı bir nebzede olsa yarar sağlayacağını düşünüyorum. Selden zarar gören Ayvalık merkez, Sarımsaklı, Cunda Adası esnafı ve bölgede yaşayan tüm esnafımızın yaralarının sarılması için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

        (SS)

        01.12.2016 11:41:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler