Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasköy Kaymakamı değişti

        (Fotoğraflı)

        Uğur Ulu

        MUŞ (İHA) - Muş'un Hasköy Kaymakamı Hüseyin Göktürk'ün Ankara Haymana Kaymakamlığına atanmasıyla yerine Erzurum Şenkaya Kaymakamı Ahmet Özkan atandı

        İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki amirin görev yeri değişti. 2014 yılında Hasköy Kaymakamlığına atanan Kaymakam Hüseyin Göktürk, Haymana Kaymakamlığına atanırken, Hasköy Kaymakamlığı görevine ise Erzurum Şenkaya Kaymakamı Ahmet Özkan atandı.

        Ahmet Özkan kimdir

        Ankara'da doğan Kaymakam Ahmet Özkan aslen Yozgat'ın Aydıncık ilçesine bağlı Kuşsaray köyündendir. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlayan Kaymakam Özkan, üniversite eğitimini Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 2007 yılında mezun olarak tamamlamıştır. Memuriyete Bayındırlık ve İskan Bakanlığında Müfettiş yardımcısı olarak başlayan Özkan 09/09/2009 tarihinde Karaman Kaymakam adayı olarak Kaymakamlık mesleğine başlamıştır.17/03/2012 tarihinde Kumru Kaymakamlığına atanan Ahmet Özkan, İçişleri Bakanlığı'nın 2014/1032 sayılı Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile ilçemize atanmış olup, 24/09/2014 tarihinde Haymana Kaymakamlığı göreve başlamıştır. Özkan evli ve 2 çocuk babasıdır.

        (UU-ŞAK-Y)

        01.12.2016 11:41:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler