Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Buharkent 11. Geleneksel Doğa Yürüyüşü'ne hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Beşer Çeken

        AYDIN (İHA) - Buharkent Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel doğa yürüyüşlerinin 11'incisine hazırlanıyor.

        Buharkent Belediyesi tarafından organize edilen 11. Geleneksel Doğa Yürüyüşü, 11 Aralık 2016 Pazar günü Denizli Güney ilçesi Cindere köyünden başlayarak, Güney şelalesinde sona erecek. Yapılacak olan Doğa Yürüyüşüne Kalp-Damar ve solunum yetmezliği, Epilepsi ve benzeri rahatsızlığı, Kas ve eklem rahatsızlığı olanların doktoruna danışmadan katılmamaları gerektiği konusunda uyarıldı.

        Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenen program hakkında yapılan açıklamada, "Katılımcılar, sabah kahvaltısı ve yürüyüş sırasında ihtiyaç duyacakları yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını kendileri tedarik edeceklerdir. Katılım için ücret alınmayacaktır. Yürüyüşümüze 15 yaş üzeri tüm hemşehrilerimiz katılabileceklerdir. Öğle yemeği, Güney şelalesinde Buharkent Belediye Başkanlığının ikramı olarak verilecektir. Orta zorluk derecesinde, 10 Kilometre olarak planlanan yürüyüşümüzün Buharkent'ten başlangıç noktasına gidiş ve bitiş noktasından Buharkent'e dönüş ulaşım giderleri Buharkent Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacaktır" denildi.

        (BÇ-MB-Y)

        01.12.2016 12:00:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler