Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Dünyası Şehirleri Adana Judo Turnuvası

        - Turnuvaya 15 ülkeden 400 sporcu katılım sağlayacak

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 3'üncüsü organize edilen Türk Dünyası Şehirleri Adana Judo Turnuvası, 2-4 Aralık tarihleri arasında 15 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilecek. Yüreğir ilçesindeki Serinevler Spor Salonu'ndaki turnuvada 400 sporcu mücadele verecek.

        Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 3. Türk Dünyası Şehirleri Adana Judo Turnuvası'nda amaçlarının kazananın elini havaya kaldırmak değil, tüm Türk Cumhuriyetlerinin birbirini sımsıkı kucaklaması olduğunu belirtti.

        Sözlü, "Sporun birleştirici, bağlayıcı günü ile Türk dünyasını judo turnuvasında bir araya getiriyoruz. Bu turnuvada kaybeden olmayacak. Kazanan Türk dünyası ve Adana olacak. Birlik ve beraberliğimizi, saygı ve sevgimizi alkışlamak için tüm Adanalı hemşehrilerimizi 2-4 Aralık tarihleri arasında Serinevler Spor Salonu'na bekliyoruz" dedi.

        Açılış seremonisi 3 Aralık Cumartesi günü saat 12.00'da yapılacak 3.Türk Dünyası Şehirleri Adana Judo Turnuvası'na Türkiye, Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kazakistan, Özbekistan, Yakutistan Saha Muhtar Cumhuriyeti, Çavuş Muhtar Cumhuriyeti, Truva Özerk Muhtar Cumhuriyeti, İran Azerbaycan Türkleri, Tacikistan, Tataristan, Kırım Özerk Yönetimi, Doğu Türkistan Sincan Uygur Özerk Bölgesi, Kırgızistan ve Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti katılacak.

        Seremonide Adana Çerkes Kültür Derneği üyeleri dans gösterisiyle turnuvaya renk katacak.

        (ELF-Y)

        01.12.2016 12:48:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler