Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni yemekhanede tencereler kaynamaya başladı

        - Yaşar, personeliyle sofraya oturdu

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Benim için halkımın huzuru, mutluluğu, konforu önemlidir bu yüzden siyaset yapıyorum" dedi.

        Yenimahallelilere kısa sürede, kaliteli hizmet verebilmek için belediye binasını baştan ayağa yenileyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çalışanların sağlıklı bir ortamda yemek yiyebilmeleri amacıyla inşa ettiği yemekhaneyi hizmete açtı. Belediye binası bahçesinde 900 metrekare alan üzerine yaklaşık 400 kişilik yeni yemek salonunu çalışanları ile birlikte hizmete açan Başkan Yaşar, "Yenimahallelilere hizmet veren çalışanlarımız mutlu olacak ki vatandaşlarımıza iyi hizmet verebilsinler. Aslan yattığı yerden belli olur. Yenimahalle halkı da Yenimahalle halkına hizmet verenler de en iyisine layıktır" ifadelerini kullandı.

        Çalışma ortamlarının temiz ve huzurlu olmasının personellerin vatandaşlara verdiği hizmet kalitesine de yansıdığını söyleyen Yaşar "Benim için halkımın huzuru, mutluluğu, konforu önemlidir bu yüzden siyaset yapıyorum. Belediye çalışanlarının da aynı ölçüde hizmet alabilmesi için Belediye Hizmet Binaları'nda da aynı titizliği gösteriyorum. Benim için 'emek' en yüce değerlerdendir" şeklinde konuştu.

        Kapılar vatandaşlara da açılacak

        Hizmete yeni giren yemekhanede önümüzdeki günlerde kahvaltı, açık büfe, sıcak ve soğuk büfelerin de yer alacağı ve verilen tüm hizmetten sadece personeller değil vatandaşların da yararlanabileceği kaydedildi.

        Ayrıca, yemekhanede steril ortamda endüstriyel mutfakta hazırlanan yemekleri servis edecek olan personellerin kişisel bakımlarını yapabilmeleri, personelin hem evine temiz gidebilmesi, hem de daha hijyenik şartlarda vatandaşlara hizmet etmesi için salonda duşlar ve bay bayan soyunma odalarının da bulunduğu belirtildi.

        (ÖK-ÖK-Y)

        01.12.2016 13:02:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler