Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozyazı Kaymakamlığında görev değişimi oldu

        (Fotoğraflı)

        Ali Tandoğan

        MERSİN (İHA) - Mersin Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız, Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine atandı. Bozyazı Kaymakamlığına ise Amasya'nın Suluova Kaymakamı Hayati Taşdan getirildi.

        Mersin'in Bozyazı Kaymakamlığı'nda görev değişimi oldu. Resmi Gazete'nin 1 Aralık 2016 tarihli sayısında yayınlanan Mülki İdari Amirler Kararnamesi ile Bozyazı'da yaklaşık 1,5 yıldır görev yapan Kaymakam Suat Yıldız, Tekirdağ Vali Yardımcılığına, Amasya Suluova Kaymakamı Hayati Taşdan ise Bozyazı Kaymakamlığı'na atandı.

        Hayati Taştan kimdir?

        Eylül 2013 tarihinden bu yana Suluova Kaymakamı olarak görev yapan Hayati Taşdan, sırasıyla Şırnak Beytüşşebap, Muğla Köyceyiz, Sinop Erfelek Kaymakam vekillikleri ile Konya Hüyük, Batman Sason, Bingöl Vali Yardımcılığı, Isparta Uluborlu ve Afyon'un Çay ilçesinde kaymakamlık yaptı. Eylül 2013 tarihinde Suluova Kaymakamlığı'na getirilen Taşdan, meslekte 18 yılını tamamlamış olup, yüksek lisans mezunudur. Evli ve iki çocuk sahibi olan Kaymakam, İngilizce bilmektedir.

        (ALT-Y)

        01.12.2016 13:07:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler