Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İpsala MYO Arge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'ne katıldı

        (Fotoğraflı)

        EDİRNE (İHA) - Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksek Okulu (MYO) Öğretim Görevlisi Yusuf Avşar ve Emrah Aydın Arge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi-ICC 2016'ya katıldı. Sergide Öğretim Görevlisi Yusuf Avşar tarafından Sanayi Bakanlığı Tekno Girişim sermaye desteği kapsamında geliştirilen doğrusal motorun tanıtımı yapıldı.

        Mimar ve Mühendisler Grubu'nun öncülüğünde, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ile İstanbul Kongre Merkezi'nde açılan 1. Ar-Ge, İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'nde İpsala Meslek Yüksek Okulu'nu Öğretim Görevlisi Yusuf Avşar ve Emrah Aydın temsil etti.

        Türkiye'nin farklı üniversitelerinden, öğretim üyelerinin büyük emek ve maddi destek bütçeleri ile geliştirdiği, yatırıma dönüşecek, seçilmiş 180 inovatif proje/prototip sergilendiği sergide, İpsala Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Yusuf Avşar tarafından, Sanayi Bakanlığı Tekno Girişim sermaye desteği kapsamında geliştirilen doğrusal motor tanıtıldı.

        (MA-MEF-Y)

        01.12.2016 13:17:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler