Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kendini yakmaya çalıştı

        - Muğla'nın Menteşe ilçesinde eşinin evi terk ettiğini ileri süren M. isimli vatandaş üzerine benzin döktükten sonra kendini yakmaya çalışırken, polislerin iknası sonrası vazgeçti.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Menteşe ilçesinde eşinin evi terk ettiğini ileri süren bir vatandaş Emniyet Müdürlüğü ve Muğla Adliyesi'nin hemen karşısında yer alan köprünün parmaklıkları araksına geçerek kendini yakmaya çalıştı.

        Aslen Aydın'lı olduğu öğrenilen ve Muğla'da oturan M. isimli vatandaş sabah mesai saatlerinde bir damacana içine aldığı benzin ile köprü üzerine geldi. Köprünün korkuluklarının arka bölümüne geçerek damacanadaki benzini üzerine döktükten sonra kendini yakmak istediğini söyledi. Vatandaş ayrıca bir kova içinde de tiner getirerek yaklaşılması durumunda kendisini yakmakla tehdit etti.

        Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı ile olay yerine Polis ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri geldi.

        İtfaiye ekipleri olası bir yakmaya karşı köpüklü su ve kuru kimyevi maddesini hazır bekletti. Polislerin ikna çabaları sonrası eyleminden vazgeçen vatandaş üzerindeki çakmak ve diğer malzemeleri yere bıraktıktan sonra Karakola götürüldü.

        (BT-İK)

        01.12.2016 13:19:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler