Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Erin kırsal kesimin sorunlarını yerinde dinliyor

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Valisi Abdullah Erin, kırsal kesimin sorun ve sıkıntılarını yerinde görmek ve bu sorunlara çözüm üretmek amacıyla başlattığı köy gezilerine Adıyaman Merkeze bağlı Akhisar Köyü ile devam etti.

        İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve daire müdürlerini ile birlikte Akhisar Köyünü ziyaret eden Vali Abdullah Erin, Akhisar Köyü Muhtarı Faik Ülgül'ün evinde toplanan vatandaşlarla teker teker konuşarak köylülerin karşılaştıkları problemleri birinci ağızdan dinledi.

        Vatandaşların ilettiği sorunları tek tek not aldıran Vali Abdullah Erin, Köy Muhtarı Faik Ülgül'den köyün ihtiyaç ve talepleri ile ilgili detaylı bilgi aldı. Daire amirleri de kurumlarının çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler sundu.

        Akhisar Köyü halkının yakın ilgi ve sevgi gösterdiği Vali Abdullah Erin, "Bu ziyaretlerle amacımız köylerin ve köylülerin sorunlarını yerinde görüp tespit ederek bu sorunlara çözüm üretmektir. Sizlerin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Kurum amirlerimizle birlikte bu ziyareti gerçekleştirmenin asıl nedeni tüm sorunları her yönü ile tespit ederek bu sorun ve taleplerin çözümü noktasında genel bir değerlendirme yapmak ve köylülerimizin duygularına, düşüncelerine ve yaşadıkları problemlere ortak olmaktır.

        Kırsal kesimdeki vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve daha yüksek bir hayat standardı yaşamalarını temin etmenin çabası içerisindeyiz. Akhisar Köyümüzün alt yapı ile ilgili dile getirdikleri sorunu da inceleyerek kısa sürede gidereceğiz. Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Özel İdaresince kırsal kesimde yaşanan birçok sıkıntı büyük ölçüde çözüme kavuşturuldu. Birçok köyümüzün köy içi yolları kilitli parkeyle döşenerek, yol, su ve alt yapı hizmetleri tamamlandı. Yerleşim birimlerimizin kalan sorunlarının çözümü içinde Valilik olarak yoğun gayret sarf ediyoruz. Kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını birinci ağızdan dinlemek amacıyla buna benzer ziyaretlerimiz devam edecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde imkanlarımızın el verdiği ölçüde vatandaşlarımızın ilettiği talepleri çözüme kavuşturmanın çabası ve gayretinde olacağız" dedi.

        Akhisar Köyü sakinleri ise Vali Abdullah Erin ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Bugün sayın valimiz başta olmak üzere tüm kurum amirlerimize yaşadığımız sorunları doğrudan aktarma imkanı bulduk. Sorunlarımızın çözümü noktasında gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Sayın Valimiz Abdullah Erin'e ve tüm kurum amirlerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

        (CK-AOA-Y)

        01.12.2016 13:34:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler