Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya'nın 2. büyük tüneli için çalışmalar başlatıldı.

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya'nın Arguvan ilçesinde 174 bin dekar tarım arazisini sulayacak olan Yoncalı Barajı Sulama Projesi kapsamındaki, 4.5 metre iç çapında, 9.2 kilometre uzunluğundaki tünelin iş yeri teslimi ve işe başlama tutanakları imzalanarak inşaat çalışmalarına başlandı.

        Cemiloğlu Grup İnşaat Mühendislik Madencilik A.Ş.'nin ihalesini kazandığı proje için 133 milyon 677 bin 715 TL tutarında sözleşme imzalandı.

        Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan DSİ 92. Şube Müdürü Arif Tüfekçi,"Yoncalı Barajı Sulama Projesi kapsamındaki Tünel aslında Malatya'nın 2. büyük tüneli ancak Çat Barajı Adıyaman ili sınırlarından olduğundan Yoncalı tüneli ilk diyebiliriz. Vatanımıza, milletimize ve Malatya'mıza hayırlı olsun olsun" diye konuştu.

        (HE-AOA-Y)

        01.12.2016 14:15:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler