Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Baran, akademisyenlerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke Meslek Yüksekokulu yöneticilerinin verdiği teşekkür yemeğinde akademisyenlerle bir araya geldi.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, akademisyenlerle yemekte bir araya geldi. Hereke Sosyal Tesislerinde düzenlenen teşekkür yemeğine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu ve İsa Taş, okul müdürleri, müdür yardımcıları, akademisyenler ve idari personel katılım sağladı. Çağdaş bir kentin çağdaş bireylerle, çağdaş bireylerin ise eğitim ile oluşacağının bilincinde olan Belediye Başkanı İsmail Baran, 1 yılda eğitime 10 Milyon TL'lik destek sağladıklarını dile getirdi. Başkan Baran, bu çerçevede Hereke Meslek Yüksekokulu'na çeşitli desteklerde bulundu.

        Körfez Belediyesi, Hereke Meslek Yüksekokulu'nun çevre düzenlemesi, asfalt çalışmaları ve tadilat gibi önemli eksiklerini tamamlayarak güzel bir görünüme kavuşturdu. Çalışmaların sonlanmasının ardından Hereke Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Burcu Candan düzenlediği yemekte Belediye Başkanı İsmail Baran, yüksekokulun akademik ve idari personeli ile bir araya geldi. Düzenlenen yemekte konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Bütün dünyada hissedilen birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularına eğitim öğretim alanında da ihtiyacımız var. Siz değerli eğitmenlerimiz gençlerimize bu duygu ve düşünceleri elinizden gelen çabayı göstererek aşıladığınızdan hiç şüphem yok. Ben düzenlediğiniz yemek toplantısından ve nazik davetleriniz için her birinize teşekkür ederim" dedi.

        Hereke Meslek Yüksekokulu'na yönetimi de yapılan düzenlemeler için Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'a teşekkür ettiler. Düzenlenen programda Akademisyenler Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'a hediye takdiminde bulundular.

        (KK-GY-Y)

        01.12.2016 15:45:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler