Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İyi dersler şoför amca konulu eğitim semineri verildi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Erkut

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Sincik ilçesinde servis şoförlerine, "İyi dersler şoför amca" projesi çerçevesinde trafik eğitimi verildi.

        Türkiye genelinde uygulanan proje kapsamında Sincik ilçesinde okullarda görev yapan servis şoförlerine, Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik biriminden jandarma Kıdemli Başçavuş Özkan Gökçek, jandarma Kıdemli Başçavuş İsmail Çınkır ve Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın tarafından eğitim verildi.

        Sincik Öğretmenevi konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde servis şoförlerine, uymaları gereken trafik kuralları, araçlarında bulundurmaları gereken aletler, ilk yardım teknikleri, öğrencilere davranış şekilleri gibi konularda eğitim verildi. Seminerde konuşan Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, "Milli Eğitim olarak biz büyük bir camiayız, bunun içerisinde milli eğitim müdürü, idareciler, öğretmenler, servis şoförleri ve öğrenciler var hepimiz bu ailenin birer fertleriyiz. Amacımız el birliği ile öğrencilerimizin başarılı olmasını sağlamak, öğrencilerimizi en rahat ortamda taşınmasını sağlamak, en iyi şekilde eğitim görmelerini sağlamaktır. Bunu ben tek sağlayamam, beraber el birliği ile sağlamamız lazım. Taşımacı arkadaşlarla toplantı yaptık, öğrencilerimizin en iyi şekilde, en rahat ortamda taşınmasını sağlamak için elbirliğiyle çalışmamız gerektiğini söyledik. Taşımacılarımız inşallah bu bilinçtedir, biz onu gördük, bize yardımcı olacaklarını söylediler. Çünkü geleceğimizi taşıyorlar, bu sorumlulukla çocuklarımızı taşıyacaklarına dair bize söz verdiler. Ben Milli Eğitim Müdürü olarak her zaman hakkıyla çalışan taşımacılarımızın yanındayım. Öğrencilerimize en güzel ortamlarda eğitim vermek bizim amacımızdır, hedefimizdir. İnşallah bunu da hep beraber sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

        (AE-SD-Y)

        01.12.2016 16:37:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler