Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TVF 1. Ligde karşılaşması Genç Kafkars Spor: 3 Niksar Belediye Spor: 2

        (Fotoğraflı)

        KARS (İHA) - Genç Kafkars Spor Voleybol takımı 4 hafta üst üste aldığı galibiyetlerle taraftarlarını umutlandırdı. Genç Kafkars Spor kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Niksar Belediye Spor'u 3-2 mağlup ederek yoluna devam etti.

        Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Spor Salonu'nda oynanan Genç Kafkars Spor, Niksar Belediye Spor karşılaşmasını öncesi ev sahibi takım 17-27 Kasım 2016 tarihleri arasında Rusya'da yapılan 'Dünya Boks Şampiyonası'nda Rus rakibini yenerek Dünya Şampiyonu olan Tuğrulhan Erdemir'e itafen ellerinde "Karsımızın Gururu, Dünya Şampiyonu Tuğrulhan Erdemir'i Tebrik Ediyoruz" pankartıyla sahaya çıktı.

        Daha sonra başlayan karşılaşmada ilk seti ev sahibi takım ilk setinde basit hatalar sonucu rakibine 25-27 seti verdi. İlerleyen dakikalarda toparlanan Genç Kafkars Spor, ikinci ve üçüncü setlerde rahat bir oyun sergileyerek 25-18, 25-21 alarak 2-1 öne geçti. Dördüncü seti yine basit hatalarla uzatmada 25-27 kaybedince durum 2-2 oldu. Son sette rahat bir oyun sergileyen Genç Kafkars Spor seti 15-12 alarak maçı 3-2 galip tamamladı. Bu sonuçla Kars temsilcisi önemli bir galibiyete daha imza atarak galibiyet serisine devam etti.

        Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Genç Kafkars Spor Başkanı Emre Okan Bayramoğlu, "Takımımız adına büyük önem taşıyan karşılaşmadan galibiyetle ayrıldık. Basit hatalarla iki set vermemize rağmen güzel bir mücadele sonucu galibiyet alan taraf olduk. Sezonu geç açmamızın ve şanssız fikstürün sıkıntılarını ilk haftalarda yaşadık. 4-5 haftadır oyunumuzu oturttuğumuzu düşünüyorum. Umarım bundan sonraki karşılaşmalarda da güzel oyunumuzu sürdürerek istediğimiz sonuçlara ulaşırız. Taraftarlarımız salonu doldurarak muhteşem bir atmosfer oluşturdular. Onların desteği bizim için çok önemli ve bizleri bundan sonraki maçlarda da yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Bizleri destekleyen herkese ve takımıma teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan Özel Çözüm Ortaokulu yöneticileri, hocaları ve öğrencilerine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum" dedi.

        Kulüp Başkanı Emre Okan Bayramoğlu, karşılaşmayı izlemeye gelen Dünya Şampiyonu Tuğrulhan Erdemir ile ilgili de şunları söyledi:

        "Kars olarak böyle bir değere sahip olduğumuz için ne kadar övünsek azdır. Tuğrulhan kardeşimiz sadece Kars'ın değil tüm Türkiye'nin gururu olmuştur. Genç yaşına rağmen kazandığı bu başarı şehrimiz gençleri ve sporu içinde mükemmel bir örnek teşkil etmektedir. Her zaman söylediğimiz gibi hava şartlarından dolayı salon sporlarına yönelmemiz bize Kars olarak sporda başarıyı getirecektir. Tuğrulhan gibi birçok isim sayabiliriz. Gerek bireysel branşlarda gerekse takım oyunlarında başarıya ulaşmış. Tuğrulhan kardeşimizin bu başarısı istenince ve çalışılınca neleri başarabileceğimizin en güzel örneği. Bugün maçımızı izlemeye gelerek bize destek olan Tuğrulhan ERDEMİR özelinde bütün başarılı kardeşlerimizi tebrik ediyorum."

        (IÇ-AT-Y)

        01.12.2016 16:49:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler