Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milas'ta tarihi ev yıkıldı

        (Fotoğraflı)

        Demet Leyne

        MUĞLA (İHA) - Muğla Milas'ın Hacı İlyas Mahallesi'nde bulunan tarihi eski evin duvarları, vatandaşların gözleri önünde yıkıldı. Yıkılan duvar, o an etrafından geçen insanların can güvenliğini tehdit etti.

        Milas'ın çeşitli cadde ve sokaklarında bulunan metruk evler tehlike saçmaya devam ediyor. Olumsuz hava şartlarıyla da her an yıkılabilecek olan evlerin her geçen gün tehlike boyutu da artıyor.

        Hacı İlyas Mahallesi Tabakhane Caddesi'nde bulunan tarihi eski binanın duvarları, vatandaşların gözleri önünde yıkıldı. Facianın yaşandığı anda, yoldan birinin geçmemesi büyük bir şans oldu.

        Sadece demir bir çit ve çubuklarla ayakta tutulmaya çalışılan tarihi bina, tam yıkıldı, yıkılacak derken sonunda binanın duvarları yerle bir oldu. Trafiğe açık olan yol, herkesi tedirgin etti.

        Bina duvarlarının yıkılışı sırasında çevrede bulunan vatandaşlar, can tehlikesi atlattı. Yıkılan duvarın içerisinde bulunan taşlar, trafiğe açık olan yola savruldu.

        "YOL TRAFİĞE ACİLEN KAPATILMALI"

        Vatandaşlar, yeterli güvenlik önlemi alınmadığını söyleyerek "Eski binanın önünden her geçişimizde, büyük tehlike atlatıyoruz. Çok yetersiz bina etrafından güvenlik önlemi alınmış. Tam yıkıldı, yıkılacak derken sonunda beklenen oldu. Duvarlar, yolun içerisine yıkıldı. O an kimsenin oradan geçmiyor olması, büyük bir tehlikeyi önledi. Burası yaya ve araç trafiğine acilen kapatılmalıdır. Olası bir faciaya ramak kaldı" ifadelerini kullandılar.

        Vatandaşlar, yolun bir an önce trafiğe kapatılmasını istedi.

        (DL-MB-Y)

        01.12.2016 17:21:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler