Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Bakıcı müze çalışmalarını denetledi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi'ni ziyaret ederek müze kurulum çalışmalarını denetledi.

        Bozüyük'te, bölgenin önemli bir değeri olacak Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi'nin kurulması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Müzenin iç dizaynının yapıldığı ve bağışlanan eserlerin sergileneceği bölümlerin hazırlandığı çalışmaları ziyaret eden Başkan Bakıcı beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte yapılan çalışmaları denetledi. Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi proje koordinatörü ve aynı zamanda AK Parti Belediye Meclis Üyesi Veysel Kılıç'tan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Bakıcı, düzenlenen alanlarda incelemelerde bulundu. Burada müze çalışanlarına kolaylıklar dileyen Başkan Bakıcı "Kendi kültürlerini koruyamayan ve yaşatamayan toplumlar çağın gerisinde kalır ve geleceğe asla güvenle bakamazlar. Bu nedenle Bozüyük'ün tarihsel ve kültürel birikiminin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması için "Şehir Müzesi ve Arşivi"nin kurulması çok önemli. Çalışmaları hızla devam eden müzemiz geçmiş ile gelecek arasında bir kültür köprüsü olacağı gibi yarınlarımızı emanet edeceğimiz bugünün gençlerinin yarınını yüzyıllarca aydınlatacak tükenmeyen bir ışık kaynağı görevini de üstlenecek" dedi.

        (FSİ-MET-Y)

        01.12.2016 17:33:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler