Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekkeköy'de ilk meclis

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Tekkeköy Belediyesi'nin yeni hizmet binasındaki ilk meclis toplantısı öncesinde Başkan Hasan Togar, meclis üyelerine yeni hizmet binasındaki birimleri ve çalışma alanlarını tanıttı.

        Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binasındaki ilk meclis toplantısı öncesinde Başkan Togar ve meclis üyeleri belediyenin tüm katlarını ve tüm birimlerini ziyaret ederek personelle sohbet ettiler.

        Tekkeköy Belediyesi'nin yeni binasına taşınmasının ardından yeni binadaki ilk meclis toplantısı öncesi meclis üyelerine belediyeyi tanıttıklarını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Bugün yeni binamızda ilk meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Allah yeni binamızda ilçemize ve halkımıza hayırlı işler, hayırlı hizmetler yapmamızı nasip etsin. Meclis toplantısı öncesinde meclis üyelerimiz ile tüm binamızı ve birimlerimizi gezdik. Bu binanın bu hale gelmesinde tüm meclis üyelerimizin katkısı var. Onların desteği ve emekleri ile bu hale gelen binamızı, ilk meclis toplantımız öncesinde gezelim ve meclis üyelerimize tanıtalım istedik. Birlikte tüm katlarımızı ve tüm birimlerimizi ziyaret ederek binanın yapısı ve işleyişi hakkında meclis üyelerimize bilgiler aktardık. Halkımıza daha hızlı daha kaliteli ve kesintisiz hizmet verme noktasında tüm donanımlara sahip yeni binamız bölgenin gelişimi içinde büyük şans olacak" şeklinde konuştu.

        (SAM-SLH-Y)

        01.12.2016 18:29:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler