Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Küçük dev Halil Mutlu, Bahçeşehir Okulları öğrencileriyle buluştu

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Düşünce Topluluğu'nun düzenlediği organizasyon için Aydın'a gelen Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Halter Şampiyonu Milli Sporcu Halil Mutlu, Aydın Bahçeşehir Okulları'nda öğrencilerle buluştu.

        Doç. Dr. Hasan Güngör'ün ve Yrd. Doç. Dr. Reşat Kartal'ın desteği ile gerçekleştirilen söyleşiye 2. sınıf öğrencileri, öğretmenler ve okul yönetimi katıldı. Öğrenciler ile keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Halil Mutlu; öğrencilere çocukluk anılarını, sporun faydalarını, başarılarını, başarıya ulaşmak için disiplinli ve azimli olmanın önemini anlattı. Sıcakkanlı tavırlarıyla öğrencilerin isteklerini kırmayan Halil Mutlu, öğrencilerin tüm sorularını cevapladı.

        Söyleşinin ardından günün anlam ve önemini belirten plaket Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör, tarafından Halter Şampiyonu Halil Mutlu'ya takdim edildi. Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Doç. Dr. Hasan Güngör ve Yrd. Doç.Dr. Reşat Kartal'a ise okul yönetimi tarafından teşekkür plaketleri sunuldu.

        (MB-S)

        02.12.2016 07:57:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler