Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ulusal gazeteler "Gazete Gezgini" ile her gün Radyo Mutlu'da

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Süleymanpaşalılar güne Süleymanpaşa Belediyesi'nin radyosu Radyo Mutlu'daki "Gazete Gezgini" programı ile başlıyor.

        30 Ağustos tarihinde yayın hayatına başlayan Radyo Mutlu, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi ve Kültür Komisyonu Başkanı Edibe Akçakaya'nın Genel Koordinatörlüğünde yayın hayatına devam ederken, Süleymanpaşa Belediyesi personellerinin hazırladığı programlar ile de ses getiriyor.

        Dünya, yurt ve yerel gündem ile duyurular Radyo Mutlu'da

        Hafta içi her sabah saat 09.00'da "Gazete Gezgini" programında Fatma Güner, ulusal gazeteleri Radyo Mutlu dinleyicileri için seslendirirken 10.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.00 ve 21.00 saatlerinde dünya, yurt ve yerel gündemden haberler Süleymanpaşa Belediyesinin etkinlik, çalışma ve duyuruları ile 10.00 ve 13.00 saatlerindeki bültenler sonrasında cenaze duyuruları Radyo Mutlu ile Süleymanpaşalılara ulaşıyor.

        İnternet üzerinden yayın yapan Süleymanpaşa Belediyesinin radyosu Radyo Mutlu'yu www.radyomutlu.com adresinden dinleyebilirsiniz.

        (HLD-MEF-Y)

        02.12.2016 09:19:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler